Nova adquisició

Informació tècnica: 

Títol 

The Hobbit & The Lord of the Rings.
                                                    

Autor

 JRR Tolkien. 

Gènere

Fantasia

Idioma

Anglès

Editorial

Mariner Books

Any de llançament

2014. Edició de butxaca


«Tots els que estimen els llibres per a nens que poden ser llegits i rellegits per adults han de prendre bona nota que una nova estrella ha aparegut en aquesta constel·lació.» 

C.S. LEWIS

"A l'adormida i idíl·lica Comarca, un jove hòbbit rep un encàrrec: custodiar l'Anell Únic i emprendre el viatge per a la seva destrucció a la Muntanya del Destí. Acompanyat per mags, homes, elfs i nans, travessarà la Terra Mitjana i s'internarà a les ombres de Mordor, perseguit sempre per les hosts de Sauron, el Senyor Fosc, disposat a recuperar la seva creació per establir el domini definitiu del Mal."


Després de molts anys d'haver llegit per primera vegada l'obra de Tolkien finalment m'he vist amb prou nivell com per intentar el repte de llegir-ho en la seva llengua original.


Es tracta d'una edició de butxaca, enquadernada en vinil, mou suau al tacte. 
Tots els llibres venen amb il·lustracions bastant treballades, inclús alguna del propi Tolkien.Si hagués de posar un defecte a aquest edició és el tamany dels llibres i de la lletra. Jo de moment no tinc problemes de vista però una persona que en tingui li pot dificultar la lectura.


Espero poder disfrutar per fi de les paraules original de l'autor!

Comentaris

Entrades populars